Náš motivační systém aplikaci co hodinu sestaví…

Náš motivační systém aplikaci co hodinu sestaví a automaticky otestuje. V případě, že něco není v pořádku, ihned generuje výpovědi...
nic mocujde tonení to špatnépěknévýborné (6 hodnocení, průměr: 5 z 5)
Loading ... Loading ...

4 komentářů k obrázku “Náš motivační systém aplikaci co hodinu sestaví…”

  1. Littlemaple říká:

    Jééé ono to tu žije ;) .

    K obrázku: Pokud vím, tak to tak skoro bylo, ne? :D

  2. Thompson říká:

    nějak nám to tady už víc než rok mrzne, nee? :-) je to celkem škoda, dobře jsem se bavil…

  3. Martin říká:

    Ano, je to tak. Není to tím, že bych to zde nepublikoval, ale spíš, že jsem zcela přestal kreslit. V bufferu poznámek zůstalo asi 100 nenakreslených obrázků (většina je ale stále realizovatelná, nadčasová).

    Vytěžují mě jiné aktivity, jako třeba děti, http://podleba­rev.javorkovi­.cz, samotné focení a několik dalších věcí, pro které není snadné si najít někdy v noci čas a sem tam něco nakreslit.

    A pak taky motivace. Musel bych asi více zapracovat na propagaci tohoto blogu, aby došlo k jeho rozšíření a tím tak získal nějaké publikum, pro které by mi stálo za to něco kreslit.

    Uvidíme časem. Úplně za hlavu jsem to nehodil. Přeci jen to kreslení mě provází celý život :-)

  4. Janča R. říká:

    Ano, je to tak, Martina provází kreslení celý život. Stačí podnět a má hned nápad :-) Jsem ráda Marťo, že stále kreslíš a moc ti v tom fandím! Tvoji knížku „Létání je úžasné“ mám stále ve své knihovně, po těch letech už poněkud „ošuntělou“, ale je to tím, že jsem jí mohla již několikrát rozesmát spoustu smutných lidiček včetně mě, a to je supr něco takového dokázat!

Zanechte komentář

Můžete použít Texy! formátování.